31 presenter till kocken & chefen i köket

Matlagning är en prylsport, där kocken med flest attiraljer vinner. I den här artikeln har vi samlar mängder med fullständigt onödiga (men nödvändiga) prylar till hemmakocken.

Läs mer

32 presenter till lillebror han kommer älska att du gav honom

Är det dags att köpa paket till lillebrorsan igen, men du har som alltid svårt att komma på vad? Här hittar du presenttips som passar småbröder i alla åldrar.

Läs mer

14 nördiga presentips till ingenjören

Det enda en ingenjörer egentligen behöver i present är ett problem att lösa. Men om du råkar ha slut på trasiga prylar som behöver lagas, har vi listat några riktigt fina presenttips till ingenjören i din närhet.

Läs mer

1 presenttips till golfaren

Golfare älskar sina prylar - ju fler desto bättre. Så att köpa presenter till någon som älskar golf brukar vara riktigt roligt. Här hittar du en rad udda presenttips som passar utmärkt till såväl proffs som mer ofrivilliga golfare.

Läs mer

7 presenter till adventskalender

En presentkalender gör väntan fram till tomten lite mer uthärdlig. Här hittar du mängder med tips på småpresenter perfekta att hänga i en adventskalender.

Läs mer

Presenter till julklappsspelet för 50, 100 och 200 kronor

Under de senaste 20 åren har julklappsspelet blivit en tradition i många svenska hem. Här hittar du mängder med tips till paket att lägga i potten.

Läs mer

4 unika upplevelsepresenter

Här har vi listat upplevelsepresenter som vi önskar att vi hade råd att köpa till oss själva (läs: som vi önskar att våra vänner gav till oss).

Läs mer

5 pang-presenter till en jägare

Att köpa en present till en jägare är nästintill lika svårt som det kan vara för jägaren att hitta vilt. Men vi hjälper dig i jakten.

Läs mer

6 presenter till preppern som längtar efter undergången

En prepper har redan allt, men tackar aldrig nej till lite till. Här hittar du måstepresenterna till just din favoritprepper.

Läs mer

18 presenter till killen som fyller 25 år

En lista på presenttips till 25-åriga killar göras hur lång som helst, för det är mycket de fortfarande behöver. Därför har vi har gjort vårt bästa för att hitta så många presenter vi bara kan.

Läs mer

4 presenter för trädgården till hen med gröna fingrar

Här hittar du därför presenter för trädgården, perfekta till en person med väldigt gröna fingrar - eller någon som åtminstone har som ambition att bli en mer aktiv hemmaodlare.

Läs mer

14 presenter till din pojkvän, som kommer göra att han älskar dig ännu mer

Det finns knappt något svårare än att hitta en present till någon man verkligen tycker om. Vi ger dig lite hjälp på traven att hitta en passande present till din pojkvän.

Läs mer

4 annorlunda presenter till babyshower

Har du svårt att komma på en bra present till babyshower? Vi har listat mängder personliga och annorlunda presenter som gör både den blivande mamman och det kommande barnet glada.

Läs mer

6 presenter till Streamern

Streaming, det vill säga att live-sända sitt spelande på plattformar som Twitch eller YouTube Gaming, blir mer och mer populärt. För att lyckas och stå ut från mängden har det mer eller mindre blivit ett krav att man har en riktigt bra setup.

Läs mer

7 studentpresenter som passar början av vuxenlivet

En bra studentpresent är användbar, men samtidigt lite lyxig. Här har vi listat en lång rad studenpresenter som vi själva gärna sett på vårt presentbord när vi stod där med studentmössan på huvudet.

Läs mer

4 presenter som gör dig till favoritbarnet på mors dag

Mors dag är en av de viktigaste dagarna på året. Här har vi samlat presenter som vi på redaktionen tror att våra mammor hade gillat att få i mors dags-present.

Läs mer